Jos elämä olisi kuin Hauskat kotivideot

Katselin joululomalla televisiosta Hauskoja kotivideoita siskontyttäreni kanssa ja aloin miettiä, millaisen kuvan ne antavat melkein nelivuotiaalle elämästä. Jos Hauskoja kotivideoita olisi uskominen, pätisivät elämässä seuraavanlaiset säännöt:

Älä koskaan jätä lautasta pöydälle. Ennen pitkää siihen upottaa naamansa joku nukahtamispisteessä oleva mukula. Sama pätee avoimiin vessanpönttöihin ja em. mukuloiden takamuksiin.

Tyyppi, joka keksi että kaikilla synttäreillä pitää olla piñata, on sadisti, joka haluaa, että kaikkia isiä potkitaan munille ja lapsia muksitaan naamaan. Jos näet piñatan, juokse. Tosi kauas. Pari metriä ei riitä millään.

Vältä uima-altaita. Siellä käy aina huonosti. Liukastut juostessasi, hyppäät ohi vedestä tai jäät uimahousuistasi epähuomiossa killumaan jostakin terävästä reunasta.

Jumppapallot ovat saatanasta. Pysy kaukana niistä.

Älä koskaan aja pyörää, mönkijää, golfautoa tai laske suksilla, pulkalla, lumilaudalla tai luistele, skeittaa tai tanssi, sillä vääjäämättä tulee käymään niin, että kapsahdat puuhun, heität voltin, lyöt nuppisi johonkin tai päädyt turvallesi lätäkköön.

Trampoliinit ovat myös saatanasta.

Tanssilattia on tirkistelijöiden paratiisi. Joltakulta putoaa aina housut.

Varo eläimiä (paitsi kissoja), sillä ne tulevat ennen pitkää puremaan (tai nokkimaan) sinua, sylkemään päällesi, nuolemaan naamaasi tai rynkyttämään sinun tai viattomien lastesi selkää.

Hanki kissa. Siitä riittää loputtomasti hupia.

 

 

Tiia RantanenComment