Joululomavinkki

Jos haluat tehdä joululomastasi (tai arjestasi) asteen verran riemukkaampaa, suosittelen kääntämään älypuhelimesta langattoman internetin päälle. Kulje kaupungilla vehje taskussa ja kaiva se aina välillä esiin. Näet kaikki langattomat verkot, joiden kantoalueella puhelimesi on. Ja kuten ennenkin olemme tällä palstalla keskustelleet, nimen keksiminen asioille (kuten langattomalle netille, pubivisajoukkueelle tai blogille) on niin hermojaraastavaa puuhaa, että killeritimantteja on pakko syntyä useammin kuin harvoin.

Tässä parhaat näkemäni langattomat verkot:

humppakuutio
Siellä, missä on tämän niminen langaton verkko, on varmasti aina hauskaa. Ja kurkkuvoileipiä! Ajattelen, että humppakuutioon on pakko kuulua ainakin kaksi kurkkuvoileipää. That just makes sense.

A
Fiksua. Tämä on varmasti aina listassa ensimmäisenä - ja tosi helppo muistaa. "A-ryhmä" veisi homman jo ihan liian pitkälle. 

83947057261729111064820861937241
...ja muut vastaavat. Edellisen vastakohta. "Hei minkä niminen teidän w-lan on tässä?" Älä edes kysy.

dioisthelord
No, Diohan on herra. Tai sillee. (insert Dio-käsi)

neitsytverkko
Tämä on kiva selittää esimerkiksi anopille tai työkaverille tai varhaisteini-ikäiselle sukulaiselle. Minusta melkein kaikki, missä on sana neitsyt, on hauskaa. (Tiedän, olen huumorintajultani 12-vuotias poika.)

PASKA WLAN
Yleensähän se on kuitenkin paska. Tämä on siis paitsi kuvaava, myös huvittava, ja helppo muistaa. Myös kiva selittää em. henkilötyyppien edustajille.

apinakivi
Mikä se on?? Haluan tietää! Minun on PAKKO saada tietää!!!

 

Tiia RantanenComment