Kuva: Meri Björn

Kuva: Meri Björn

Kaverin puolesta kyselen

Podcast, joka vastaa kaverin noloihin kysymyksiin. Tai siis kertoo kavereiden kokemuksia, vertaistueksi katsos. Uusi jakso joka perjantai. (Psst! Suositusta podcastista on tehty myös kirja.)

Kahvihetkiä Vallilan paahtimolla 1_1.jpg

Kahvihetkiä Vallilan paahtimolla

Kulta Katriinan podcastissa keskustellaan kiinnostavien vaikuttajien kanssa vastuullisuuteen ja eettisyyteen liittyvistä aiheista. Keskustelua kahvikupin äärellä luotsaa Mikko Toiviainen a.k.a. Kalenterikarju. Podcastin tuottajina toimivat Ping Helsingin Tiia Rantanen ja Laura Satamo. Podcastin konseptista vastaa Tiia Rantanen.

 
Kuva: Harsha Chawhan

Kuva: Harsha Chawhan

Kuulitsä? 

Kuulitsä?-podcastissa puhutaan ajankohtaisista ilmiöistä ja siitä, mitä mieltä niistä pitäisi olla. Vähäjärkistä analyysiä esittämässä Lasse Olkinuora ja Tiia Rantanen.

Kuulitsä?-podcastia tehtiin 22 jaksoa vuonna 2016.

 
Kuva: Iso H

Kuva: Iso H

No Filter

Viena K:n ja Mustartun podcastin jaksossa “Eroaminen on perseestä” (julkaistu 10. syyskuuta 2018) puhuttiin – no, eroamisesta ja siitä, miten perseestä se on. Vieraana Tiia Rantanen.

 
Kuva: Yle

Kuva: Yle

Uniraati

Ylen Uniraati-podcastissa arvioidaan kuulijoiden lähettämiä unia. Jaksossa, jossa arvioidaan julkkisunia, on vieraana toimittaja, podcastaaja ja kirjailija Tiia Rantanen.

 
Kuva: Tabu

Kuva: Tabu

Tabu – suoraa puhetta työelämästä

Työelämäpodcast Tabun seitsemännessä jaksossa puhutaan siitä, mikä työelämässä vituttaa. Taru Tammikallion vieraana Tiia Rantanen.