7 merkkiä, joista tietää, että lomaan on 10 päivää

lomalista.jpg

Miten Helsingissä tunnistaa ihmisen, joka on lähdössä lomalle?

Ei hätää, hän kyllä kertoo siitä. Etenkin somessa.

Mutta jos sellainen tarvitsee löytää, tässä 7 tunnusmerkkiä. Näiden avulla sinäkin voit löytää lähipiiristäsi ihmisen, jolla on kymmenen päivää lomaan!

1. Hän osaa Lissabonin säätiedotuksen seuraavalle kahdelle viikolle ulkoa ja osaa tehdä oman analyysinsä eriävien sääsivustojen tietojen välillä. (Aurinkoa ja 22 astetta, suckerzzzzz.)

2. Hänen selaimessaan on välilehti, jolla selvitetään, miten kesäkuntoon pääsee parissa päivässä. (Lapamato, kuulemma.)

3. Hänen asunnostaan löytyy sieltä täältä erilaisia listoja pakattavista tavaroista (sekä plus- ja miinuslista, jolla hän on yrittänyt päättää, kannattaako hänen ostaa uudet sortsit matkaa varten, koska viimekesäiset eivät enää mahdu kiinni).

4. Hänen matkalaukkunsa on ollut esillä ja auki jo päiväkausia, valmiina vastaanottamaan uumeniinsa täydellisen loman tarvikkeet: tennarit, aurinkolasit ja kasa kauniita, epäkäytännöllisiä, liian pieniä vaatteita, joilla tulee kohteessa varmasti kylmä. (Eikä yhtään pitkähihaista.)

5. Hän on luonnostellut lompsis-statuksen Facebookiin jo valmiiksi.

6. Hän on käynyt läpi koko naistenlehtivarastonsa ja kaapinut talteen joka ikisen sivun välistä löytyneen rasvanäytteen. Litran minigrip-pussiin mahtuu niitä noin 90 pakollisten meikkituotteiden lisäksi.

7. Hän tietää, kuinka monta näytepussukkaa litran minigrip-pussiin mahtuu.

 

Lue myös: 

 

Tiia RantanenComment