Pikkujoululahjavinkit à la Kustaa

Moniin pikkujouluihin täytyy tuoda pieni lahja. Jotakin edullista, tai jotakin, mitä kotoa löytyy. Lahjan pitäisi olla jotakin sellaista, joka soveltuu kenelle tahansa, sillä harvoin osaa arvata, kenelle se päätyy.

Yleensä jengi kuitenkin ostaa ihan *ttu mitä vaan. Siksi ohjeet.

(Okei, tiedän, tämä tulee vähän myöhässä, sillä moni on jo ehtinyt tehdä vääriä pikkujoululahjavalintoja. Te, jotka olette virheenne jo tehneet, voitte printata nämä ohjeet ensi vuodelle.)

Älä osta:

  • markiisinpesunestettä (siis mitä se edes on? En tiedä, mutta sain sitä pullollisen Irjalan omakotiyhdistyksen pikkujouluissa vuonna 2001, enkä arvostanut)

  • Scorpiota tai muuta miesten voimakasta hajustetta (oikeasti. Lahjan saaja on tosi paljon todennäköisemmin nainen, koska.. ööö no pikkujoulut, naiset, you know. Sukupuolisidonnaiset lahjat: buu ja Irjalan omakotiyhdistyksen pikkujoululahjat: buu, ja sori iskä, että sait Scorpiota sitten joululahjaksi 2002)

  • vaaleanpunaista pörrökaulaliinaa (jos se lahjansaaja sattuu sitten kuitenkin, vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, olemaan mies, kuten silloiselle poikaystävälleni kävi Irjalan omakotiyhdistyksen pikkujouluissa vuonna 2002. Ks. myös edellinen kohta. Not cool)

  • hedelmiä (vaikka olisi kuinka kiire, lähikaupasta löytyy varmasti jotakin kivempaa kuin kuppainen appelsiinipussi, 1,29 €, ja vaikka todisteita löytyisikin, en koskaan myönnä, että ostin sellaisen Irjalan omakotiyhdistyksen pikkujouluihin)

Osta:

  • alkoholia (sopii lähes kaikille)

  • suklaata (sopii kaikille niille, joille alkoholi ei sovi)

 

Tiia RantanenComment