Kaupungin paras sokerointi (+arvonta ja alekoodi)

Yhteistyössä Majestique Beauty

(Varoitus: jos ihokarvoitus on mielestäsi ällöä, ei tätä tekstiä kannata lukea.)

Jyväskylässä 23.8.1983 syntyi lapsi, joka herätti lempeitä nauruntyrskähdyksiä kaikissa, jotka hänen tielleen osuivat. Vauva oli nimittäin yltä päältä tumman, nukkaisen karvan peitossa. "Sulla on apinalapsi", äidilleni sanottiin. Äitiä nauratti, ja hän hipsutteli vauvan yläselän peittävää mustaa, pehmeää karvaa ja toivoi (saatana sentään), ettei se koskaan lähtisi irti. 

Voi perkele äiti minkä teit. 

Ei meinaan apinalasta palio naurattanut. Muistan, kun huomasin ensimmäistä kertaa 13-vuotiaana kaverin rippijuhlissa, että lyhyestä hameesta vilkkuvia reisiäni pitkin kasvaa pitkää, tummaa karvaa, jota en ollut aiemmin pannut merkille. Istuin juhlatalon pimeimmässä nurkassa niin pitkään kuin kehtasin ja livahdin bussilla kotiin sheivaamaan jalkojani heti, kun kaverin silmä vältti. Mietin, että mitä hittoa. Eivät ne naiset Gilleten mainoksissakaan koskaan ajele sääriään polven yläpuolelta. Olen varmana joku luonnonoikku.

Vaikka olen jo aikuinen, karvaisuus hävettää, vituttaa ja tekee kipeää. Yläselkäni on onneksi vuosien saatossa muotoutunut melko karvattomaksi (äidin hipsuttelu saattoi jopa auttaa asiaa), mutta koska naisen pitäisi – ja let's face it, minä haluaisin – olla sileä, on karvoja silti tuhottomasti liikaa ja joka paikassa. Pahinta on se, että minulla on voimakkaan ja tumman karvankasvun lisäksi paksu nahka, jolle karvat häviävät aina kaksintaistelussa. Siksi karvatupet tulehtuvat usein, etenkin höyläämisestä, ja sääreni ovat arvista ja näpyistä jatkuvasti läikikkäät. Olen jopa käynyt leikkauksessa, jossa minulta on kirurgisesti poistettu voimakkaasta karvankasvusta johtuva paise, jonka minulle kerrottiin olevan varsin yleinen 18-40-vuotiailla karvaisilla miehillä. Miehillä. (Olen sittemmin oppinut, että vaiva koskettaa niin miehiä kuin naisiakin, mutta kiitos vaan kovasti sille lääkärille, joka sai minut tuntemaan itseni mieheksi.)

(Minähän varoitin, ettei tätä tekstiä kannata välttämättä lukea.)

Olen onneksi iän myötä oppinut olemaan enemmän sinut karvoitukseni kanssa. Kutsun esimerkiksi reidessäni olevaa tatuointia, jossa on naisen kasvot, leikkimielisesti Conchita Wurstiksi, koska sille kasvaa toisinaan tumma, miehekäs sänki. Odottelen vielä sitä, että se puhkeaisi lauluun.

[[{"fid":"961333","view_mode":"media_original","fields":{"format":"media_original","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"height":"1050","width":"1400","class":"media-element file-media-original"}}]]

Mutta se ei tarkoita sitä, että osaisin antaa karvojen olla. Sokerointi on käytännössä pelastanut elämäni. Se on ehdottomasti minun iholleni paras, pysyvin ja hellävaraisin keino karvanpoistoon. Tiedän, että esim intiimialueen sokerointi ei ole tänä päivänä enää kauhean in, mutta on meitä, joille se on oikeastaan pakollista (se "miesten vaiva" voi uusia, kiva). Ja minulle on sattunut käymään sillä tavalla onnekkaasti, että olen löytänyt sokeroijan, joka on ehdottomasti Helsingin paras.

Olen oikeastaan yrittänyt vaalia luottosokeroijani salaisuutta mahdollisimman pitkään, sillä en halua hänen ruuhkautuvan niin, etten enää saisi häneltä itse aikaa. En tekisi tällaista yhteistyötä kenen tahansa kanssa: olen itse käynyt Julialla sokeroinnissa varmaan jo ainakin seitsemän vuotta, ja hän on ehdottomasti kokemukseni perusteella edullisin, nopein, joustavin ja hellävaraisin sokeroija, jolla olen koskaan käynyt. (Tosin brassisokeroinnista ei kyllä saa hemmottelua tekemälläkään.) Nyt hän avasi uuden Majestique Beauty -hoitolan Helsinginkadulle Kallioon ja keksi, että voisi tarjota lukijoilleni alekoodin.

Tartuin heti mahdollisuuteen. Mutta sitten mietin, että mitä jos kaikkia ei kiinnostakaan sokerointi, mutta he haluaisivat silti tutustua hoitolan toimintaan. Julia oli samaa mieltä ja sanoi:

"Niin. Kaikki eivät ole yhtä karvaisia kuin sä." 

Sad but true. Mutta alekoodi toimii siis myös esimerkiksi volyymiripsiin ja ripsihuoltoihin, joista minä taas en ymmärrä mitään. (Alekoodilla voi siis oikeastaan joko poistaa karvoja kehostaan tai lisätä niitä sinne.) Eli horinat sikseen ja itse asiaan:

Arvonta: jos haluat osallistua ilmaisen brassisokeroinnin arvontaan, jätä kommenttikenttään mikä tahansa kommentti, esimerkiksi joku missä kehut Kustaata monisanaisesti, ja muista jättää sähköpostisi. Sähköposti ei näy kenellekään muulle kuin minulle. Jätä kommentti perjantaihin 6.10. klo 12 mennessä, arvon sokrun yhteystietonsa jättäneiden kesken silloin. EDIT 6.10.: ilmainen sokerointi on arvottu. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Alekoodi: koodilla TIIA25 saat aika hyvät 25 prosenttia alennusta kaikista normaalihintaisista Julian tekemistä hoidoista (sokeroinnit, vahaukset, ripset, kulmat) Majestique Beautyssa lokakuun loppuun saakka. Toimi näin: mene ajanvaraukseen hoitolan sivuilla, varaa hoito lokakuulle, valitse tekijä (JuliaS) ja aika, ja kirjoita lisätietoja -kenttään koodi TIIA25. Alennus on voimassa uusille asiakkaille kerran per henkilö. 

Lue myös: 

Tiia RantanenComment