Erikoiset televisioihastukset, top 3

Toimituksen blogissa ruodittiin viime kesänä telkkari-ihastuksia. Muistatteko? Kommenttiboksi räjähti käsiin viimeistään siinä vaiheessa, kun joku muisti mainita Prätkähiiristä sen valkoisen hiiren. Oma nuppini poksahti siinä vaiheessa kun muistin, miten kuumana siihen kävin. Huh.

Kesän kunniaksi aloin muistella erikoisia telkkarisarjaihastuksiani (menemättä tällä kertaa sen syvemmälle piirros- tai eläinhahmoihin, liian traumaattista).  Samassa huomasin, että ne ovat lähes kaikki 90-luvulta. Arvaatteko miksi? No siksi, että nykysarjoissa kaikki ovat niin näennäisen hyvännäköisiä, ettei niistä ole yhtään erikoista tykätä (ja myös siksi, että Tiia sydän 90-luku). Ainakaan samalla tavalla kun näistä:

niles.png

1. Tohtori Niles Crane, Frasier (1993-2004)
David Hyde Piercen näyttelemä Niles Crane sai 90-luvulla jalkani ihan veteliksi. Kuvittele seksittömin tyyppi maailmassa. Neuroottinen, luiseva, kaljuuntuva tossukka, joka ei saa koskaan mitään aikaiseksi. Kukapa ei ihastuisi? (Tosin on tuo Niles ehkä näistä kahdesta se parempi vaihtoehto.)

ira.png

2. Ira Buchman, Hulluna sinuun (1992-1999)
Näyttelijä John Pankow'n hahmo Ira oli pääosahahmo Paul Buchmanin todella raskas serkku. On ehkä vaikea ajatella, että varhaisteini-ikäinen ihastuisi stereotyyppiseen newyorkinjuutalaiseen, jolla on sekä pitkä tukka että kalju, mutta siinä sähkönsinisessä bleiserissä oli varmaan jotain. On ehkä myös vaikea ajatella, että yhdessäkään nykyajan sarjassa olisi ketään Iran näköistä pääosassa. Gossip Girlissä, vaikka?

 

jeff.png

3. Jeff Murdock, Paritellen (2000-2004)
Eikö kömpelö, yksinkertainen, tuoppi kädessä parhaiten viihtyvä brittimies ole jokaisen teinitytön unelma? Huolestuttavaa on myös se, että Richard Coylen esittämä Jeff on tämän listauksen ymmärrettävin ihastus. Sitähän voisi tykätä vaikka Johnny Deppistä, mutta ei. Jeff.

Kuvakaappaukset Youtubesta

 

Tiia RantanenComment