Vanhoja rasioita, ihania asioita

Ei. Tämä kirjoitus ei koske iäkkäiden naisten sukupuolielimiä, vaikka otsikosta saattaisi niin päätellä. Pervot!

Tämä kirjoitus kertoo ihan oikeista rasioista niiden omilla nimillä.

Tämä täti tuhlasi sitten viime viikonloppuna Karhulassa, ihanassa Ollin Onni -nimisessä käytetyn tavaran liikkeessä 15 euroa lähinnä pahvirasioihin. PAHVIRASIOIHIN.

Mutta kun ne olivat niin kauniita!

Ennen vanhaan suklaarasiatkin olivat oikeaa pahvia, sellaista paksua, joka säilyy. Sen lisäksi rasiat olivat uskomattoman kauniita - sellaisen varmasti sai ja antoi mielellään lahjaksi. Ja säilytteli. Jotta kymmeniä vuosia myöhemmin joku tytönheitukka maksaisi siitä kuusinkertaisen hinnan - TYHJÄNÄ.

rasia.jpg

Viikonlopun paras löytö oli kyllä poliittisesti täysin epäkorrekti peltinen sikarirasia, jonka kannessa poseeraa alkuasukastyttö yläosattomissa. (Rasian pohjassa on muuten edelleen vanha hintalappu. Minusta sekin on kaunis.) Näin niitä sikareja myydään! Monica Lewinskykin arvostaisi.

rasia1.jpg
Tiia RantanenComment