Tuotteet, jotka näyttävät seksivälineiltä (mutteivät ole sitä) (tai ainakaan en usko niin)

Oletko koskaan huomannut, että aivan tavallisessa marketissa on runsaasti tuotteita, jotka voisivat olla suoraan Fifty Shades of Grey -elokuvasta (tai Pussyman 77:sta), vaikka niissä ei ole mitään eroottista?

Keittiötarvikeosastolta löytyy paljon tuotteita, joiden muotoilu tai tarkoitus ovat epäilyttäviä. Puikulakaulin, muusisurvin, hedelmäpuristin. Lisäksi muotoilu on modernia kuin kristallidildoissa konsanaan. On kromia, marmoria ja sileitä pintoja, manuaalivehkeitä ja motorisoituja välineitä. Sitten ovat tietenkin pienelektroniikkaosaston hieromasauvat, jotka eivät varmaan ole jääneet keneltäkään huomaamatta. Päivittäiskosmetiikkaosasto ei ole ehkä ensiajatukselta eroottisimmasta päästä, mutta "ergonomisesti" muotoillut shampoo- ja deodoranttipullot tai hiusharjat saattavat panna (see what I did there?) kenet tahansa ajattelemaan toisin.  

Koko potin korjaa kuitenkin lemmikkitarvikeosasto: valjaita, kaulapantoja, raippoja ja hihnoja sekä pitkulaisia, pastellivärisiä muovileluja, joiden pinnassa on juuri sinun karvaturreasi miellyttävä tekstuuri:

koiranlelut.png

Am I right?

 

Tiia RantanenComment