Tunnelmallista joulun odotusta

Se on täällä. Joulukuu! Kuukausi, jolloin paskainen hiekk- eikun valkea lumi peittää maan ja ihminen on toiselle entistäkin vittumaisemp- eikun hyvä. Jolloin ihmeitä odotetaan turh- eikun tapahtuu ja luonto panee meitä halval- eikun parastaan.

Aika, jolloin muistetaan lähimmäistä tönimällä sitä kassajonoss- eikun rakkaudella ja lämmöllä, ja jolloin keskitytään siihen, mikä on perseest- eikun kaunista. 

Joulukuu, kausi, jolloin rahalla ei saa vittu mitää- eikun ole merkitystä ja ahneu- eikun rakkaus kukoistaa. Kun lapset rääkyvät ja kinuavat muovista sälää silmät kimalt- eikun odottavat joulun saapumista, ja ihmisten sydämet ovat (tyhjää) täynnä. 

Mutta onneksi on sentään snäppijoulukalenteri - ajanhukkaa jokaiselle päivälle.

snapchat:@tiiamarietta.

Lue myös:

Tiia RantanenComment