Top 5: New York

Jos joku ihmisparka eksyy tähän blogikirjoitukseen Google-haun kautta ja etsii hyödyllistä tietoa Nykin-matkaansa varten, haluan sanoa hänelle seuraavat sanat:

Olen pahoillani. Menetät tärkeää tietoa ja takuulla kourallisen aivosoluja, jos luet tämän. Surffaile rauhassa eteenpäin vaan. Täällä ei ole mitään nähtävää.

Noniin! Kolme viikkoa Nykissä on mennyt tuosta vaan. Tänä aikana olen saanut paljon ihania kokemuksia ja ehtinyt tehdä vaikka mitä williä ja creiziä. Highlightit puuhistani tulevat tässä. Ihaninta New Yorkissa on ollut...

  1. ...kun sain kotiini sekä Pottery Barnin että Williams-Sonoman katalogin. Frendeistä tuttuja liikkeitä, molemmat! Kumpikin sijaitsee muuten arviolta kolmentoista metrin päässä kotioveltani, mutta en ole koskaan käynyt niissä. Mutta nyt ymmärrän, mistä Frendeissä puhuttiin!

  2. ...kun Andy ja Erin alkoivat vihdoin seurustella. Kyllä, olen maailman parhaassa kaupungissa, ja olen katsonut Netflixistä kaikki The Office -sarjan amerikkalaisversion kaudet. Niitä on yhdeksän.

  3. ...kun sain idean, että perustan The Container Storen Suomeen. (Se on mahtava! Siellä on laatikoita ja purnukoita ja telineitä ja pussukoita ja tuiki tärkeitä tarpeellisia tavaroita silmänkantamattomiin!)

  4. ...kun keksin, että telkkarista.com -palvelusta voi katsoa Temptation Island Suomen viimeiset jaksot. Kyllä, olen maailman parhaassa kaupungissa ja katson suomalaista ihmissuhderealitya internetistä.

  5. ...kun näin näyttelijä Sam Rockwellin harjoittelemassa lassoamista Thompson Square Parkissa. Vaikka julkkisbongaus ei ole arvoasteikolla kenties kaikkein korkeimmalla sijalla, pitää lassoamisesta saada mielestäni lisäpisteitä. Tämä on jo melkein samalla sijalla Bradley Cooper -selfieiden kanssa. On on. Onhan?

Bubbling under: ...kun bongasin kulmakaupat nimeltä U Don't Know Nothing Produce ja Ha Ha Fresh Deli (kuvassa).

Tiia RantanenComment