Tiukan sohvakisan tulokset

Pyysin viime viikolla apua sohvavalintaan. 

Rakastan kaunista Innovation Unfurl -sohvaani. Katsokaa nyt miten tyylikäs! Mutta olen huomannut, etten pärjää ilman käsinojia. Liusun (ja tyynyt liusuvat) reunoilta alas, enkä kerta kaikkiaan kykene makaamaan tällä sohvalla levollisesti. (Tämä toimii muuten myös vuodesohvana, joka on kokemusten perusteella jopa melko hyvä.)

[[{"fid":"892577","view_mode":"media_original","fields":{"format":"media_original","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"height":"845","width":"1267","class":"media-element file-media-original"}}]]

Mökillämme Pohjois-Karjalassa on upea vuosisadan puolenvälin sohva, jonka saisin, mutta se pitäisi verhoilla uudelleen. Katsokaa nyt miten kauniit jalat! Sohva on kova, mutta pidän sellaisista (that's what she said), ja ainakin siinä on käsinojat, jotka estävät minua ja tyynyjä valumasta lattialle kuin meillä ei olisi elämästä mitään otetta. (Tämäkin on muuten vuodesohva, ja lisäksi sen sisällä on säilytystilaa.)

[[{"fid":"945435","view_mode":"media_original","fields":{"format":"media_original","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"height":"1023","width":"1400","class":"media-element file-media-original"}}]]

Pyysin apua, ja te autoitte. Tulokset ovat (dumroll)...

...moderni tanskalaissohva sai naurettavat KOLME ääntä, ja mökkisohva vei murskavoiton SEITSEMÄLLÄTOISTA äänellä. Ääniä tuli myös vaihtoehtoisille ratkaisuille, kokonaiset kuusi kappaletta: "pidä molemmat", "rakennuta käsinojat", "älä ota kumpaakaan vaan kolmas sohva", "hanki divaani" ja niin edelleen. 

Nyt sitten pitäisi vielä oikeasti päättää. 

 

Lue myös: 

 

Tiia RantanenComment