Timpsin snäppijoulukalenteri – tänä vuonna myös Instagramissa!

Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä, ja sehän tarkoittaa tietenkin sellaista korkeakulttuurin riemuvoittoa kuin Timpsin snäppijoulukalenteri!

Olen nyt muutamana vuonna tehnyt snäppijoulukalenterin, ja myös kesäsnäppikalenterin (kesäkuun ensimmäisestä juhannukseen), ja jos se on jäänyt sinulta huomaamatta, saanen kertoa että jokaisesta luukusta paljastuu jokin ihana yllätys eli joka kerta minä snäppäämässä.

Tänä vuonna pyrin erityisesti hyötynäkökulmaan ja haluan, että luukuista on niiden katselijalle jotakin konkreettista hyötyä. Minä muun muassa opetan demonstroin erilaisia murteita ja aksentteja (jotta pärjää sitten vaikka Tampereella tai Pariisissa), kerron vitsejä (hirveän hyödyllistä esimerkiksi vitsirepertuaaria ajatellen), imitoin sketsejä tai ihmisiä (no tuota tämän hyötykulma on minulla vielä vähän hakusessa) ja kerron, miten tehdä tilanteesta kuin tilanteesta laulu (jos vaikka joutuu yllättäen keskelle musikaalia niin ei sitten jää ihan tuppisuuksi). 

Ajattelin ensin siirtää koko homman instastoorien puolelle, mutta kourallinen snäppiseuraajiani älähti, ja koska minusta on järkevää miellyttää niitä kahtakymmentäyhtä ihmistä, teen kalenterin sekä snäppiin että instaan. Double the work fun!

Luin Jodelista, että joulukuu on blogimaailmassa karmeinta aikaa, kun kaikki tekevät tyhjänpäiväisiä joulukalentereita, arvontoja ja täytepostauksia. Tässä siis sullekin lisää ajanhukkaa ihan jokaiselle päivälle! Siis jouluaattoon saakka. 

Joulukalenteri löytyy tililtä @tiiamarietta.

 

Lue myös:

 

Tiia RantanenComment