Tiedät katsoneesi liikaa* Suitsia, kun...

*Liikaa: 4-8 jaksoa päivässä

 

  • Tunnet vastustamatonta tarvetta pukeutua liian tiukkoihin kynähameisiin ja cocktailmekkoihin, jotka sopisivat oikeasti lakitoimistoa paremmin gaalaillallisille ja extremely faboulouseihin taidegallerian avajaisiin

  • Päiväunelmoit Gabriel Machtin kravatin korjaamisesta

  • Sinun on ihan pakko päästä New Yorkiin, muttei mihinkään kivoihin paikkoihin, vaan toimistorakennuksiin ja niiden hisseihin, joissa haluat vain seisoskella paikallasi tärkeännäköinen mappi kädessä ja morottaa tyyppejä nyökkäilemällä viileästi

  • Päiväunelmoit siitä, että Patrick J. Adams veisi sinua ritsillä (=tarakka teille ei-tampereenmielisille) pitkin Manhattania

  • Tunnet silmitöntä kateutta ja epäreiluutta siitä, että sinä et muista ulkoa kaikkea, mitä olet elämässäsi lukenut (koska sinulla ihan helposti voisi olla se taito, se on varmasti yleisempää kuin luullaan)

  • Päiväunelmoit siitä, että saisit upottaa sormesi Meghan Marklen hiuksiin (ja pakaroihin)

  • Ymmärrät, että Harvard on ainoa oikea koulu maailmassa ja sinun on pakko saada niiden verkkarit

 

Anteeksi Netflix, että uhkasin viimeksi tulla läpsimään.

 

Tiia RantanenComment