Tanssii Sushien Kanssa eli erilaiset elokuvatärpit

Elokuvan ystäville tiedoksi, että Nelonen näyttää illalla loistavan elokuvaklassikon Tanssii Sushien Kanssa, jossa Kevin Costner näyttelee japanilaisravintolan tarjoilijaa, jolla on tasapaino-ongelmia.

Muita suosittelemisen arvoisia huippuelokuvia ovat

Dye Hard, jossa Bruce Willis esittää alkoholisoitunutta kampaajaa, joka on erikoistunut monimutkaisiin värikäsittelyihin ja jolle tulee todella rankka työpäivä.

Taru Sorbusten Herrasta -trilogia sijoittuu Helsingin Piritorille ja kertoo tarinan lyhytkasvuisesta pulsusta, joka etsii elämänsä tärkeintä pulloa, jonka muutkin denat haluavat omakseen.

Oscareitakin voittanut Rita Hayworth - Avain Rakoon on klassikkoelokuva, jossa Morgan Freeman ja Rita Hayworth-juliste auttavat Tim Robbinsin esittämää hiljaista, mutta älykästä miestä pääsemään eroon poikuudestaan 50-luvun amerikkalaisessa vankilassa.

Tiivistunnelmaisessa Tarantino-pläjäyksessä Pulp Dictionissa nähdään useita eturivin tähtiä sanelemassa ääneen halpaa viihdekirjallisuutta. Niin ikään Tarantinon elokuvat Dill Bill 1 ja 2 kertovat poikkeuksellisen mielikuvituksellista tarinaa tilliystävällisestä kalatorin työntekijästä ja joukosta tillinvastaisia taistelulajien ammattilaisia.

Ehhehe. Leppoisaa leffasunnuntaita ja loppiaista kaikille!

Tiia RantanenComment