Realityohjelmat pohjoiskarjalaisittain

Uusi suosikkiohjelmani Temptation Island Suomi (miksi se ei muuten ole nimeltään Viettelysten Saari?) on saanut minut miettimään, millaisia realityohjelmat olisivat, jos ne sijoittuisivat kaikki Pohjois-Karjalaan (josta sarjasta tuttu Simo eli pohjoiskarjalaisittain Simmo on kotoisin). Varmaankin jokseenkin tällaisia:

Trinny ja Susannah Tohmajärvellä
Jo vuosikausia pitkäjänteistä työtä naisten paremman pukeutumisen eteen tehneet brittiläiset tv-tähdet kohtaavat Pohjois-Karjalassa uransa pahimman haasteen, kun pyrkivät löytämään tarpeeksi porukkaa Tohmajärvellä tekemiinsä extreme-muodonmuutoksiin. Televisiolähetyksen yleisö joudutaan muodon vuoksi tilaamaan Joensuusta.

Hulluna häämekkoihin Rääkkylässä
Rääkkyläläisen Varman morsiusliikkeessä käy kuhina, kun vaativat morsiamet etsivät puettavaa suurta päiväänsä varten. Täällä ei mietitä, onko mekko olkaimeton tai A-linjainen, vaan sitä, millainen leningin kuuluu olla todistaakseen, ettei sulhanen ole morsiolleen sukua, vaikka sukunimi onkin sama.

Ensitreffit Kiteellä
Kuusi pahaa-aavistamatonta sinkkua mätsätään ammattilaisten toimesta pariskunniksi. Ensimmäiset deitit järjestetään Kiteellä - miten parit selviävät koitoksesta? Viimeisessä jaksossa pariskunnat joutuvat tekemään vaikean päätöksen: jäädäkö Kiteelle vai ei? Ohjelmalle ennustetaan valtaisaa somesuosiota hashtagilla #kitteelläkellistetyt. 

Au pairit Kontiolahdella
Deittejä, ravintoloita, uusia tuttavuuksia? Niitä ei näille au paireille siunaannu. Realitysarja seuraa kolmen amerikkalaisen au pairin eloa Pohjois-Karjalan ei-niin-jylhissä maisemissa. Tiedossa ainakin kulttuurishokkeja hirvimetsällä ja folkmusiikkifestareilla. Huumoria ohjelmaan takaavat paikallisen tilallisen Kaukon murreoppitunnit.

Katsoisin.

Disclaimer: rakastan sekä Pohjois-Karjalaa että Temptation Islandia, enkä tarkoita pilkata niitä tällä postauksella. Rakkaudesta ne hevosetkin potkii ja niin päin pois. 

 

Tiia RantanenComment