Realityhelmiesittelyssä: Aarteen tonkijat

Katson pelottavan paljon kökköä televisiota. Lohduttaudun hiukan sillä, etten katso katso sitä tosissani (koska kun tekee paljon töitä kotona arkipäivisin, ja tykkää pitää televisiota auki, altistuu monelle sellaisellekin ohjelmalle mitä ei tarkoituksellisesti lisäisi valikoimaansa), mutta katsonpa kuitenkin.

Viimeisen vuoden aikana olen fiilistellyt erityisesti "maskuliinista" reality-tv:tä. Joo, tiedetään, todellisen rakkauteni kohteita ovat naisten sarjat Say Yes to the Dress ja Property Virgins, mutta ns. miesten tosi-tv:stä löytyy myös monenlaista helmeä (kuten Panttilainaamo, Amerikan kovimmat keräilijät ja Huutokaupan metsästäjät), joista uusin tuttavuuteni on ohjelma nimeltä Aarteen tonkijat.

Kolme asiaa, jotka sinun täytyy tietää Aarteen tonkijoista:

  1. Päähahmojen nimet ovat George Wyant ja Tim Saylor, mutta aarteentonkijapiireissä he kulkevat katu-uskottavilla räppinimillä "King George" ja "The Ringmaster".

  2. Jokaisen mielettömän löydön jälkeen KG ja The Ringmaster juhlistavat tapahtumaa kiusallisella yläfemmalla (joista lisää täällä), ja jos se on oikein tosi hyvä, ne sanovat "helmen" sijaan "nectar" (aion muuten ottaa tämän arkikäyttöön).

  3. Siinä, missä Wenzel Hagelstam kaivaa suomalaisten ullakoilta esiin satojen eurojen arvoisia ruukkuja, tauluja ja astioita, King George ja The Ringmaster tonkivat mullasta metallinpaloja, joiden mahdollinen arvo on KOLME DOLLARIA. Dude.

Sanomattakin lienee selvää, että tämä ohjelma on puhdasta nektaria.

(Plus, näin juuri mainoksen, että Fox alkaa esittää myös ohjelmaa nimeltä Matkalaukkujen metsästäjät. WTF? Jes!)

 

Tiia RantanenComment