Parasta juuri nyt: Geordie Shore

Jos et ole vielä tutustunut Jersey Shoren brittiversioon Geordie Shore, suosittelen tekemään sen HETI. 

Aluksi ihan ääliömäiseltä kopiolta vaikuttanut ohjelma on nyt toiseen kauteen päästyäni vakuuttanut minut hullunkurisilla hahmoillaan. Lähtökohtaisesti tekoripsillä, -rusketuksella ja -hiuksilla varustettujen, eläinkuoseihin ja pinkkiin pukeutuvien, hiusgeeliin addiktoituneiden tanorektikoiden ryyppäämisen ja panemisen seuraaminen ei vastaa mielikuvaani kiintoisasta dokumentista tai tavoittelemisen arvoisesta esikuvasta tai edes hyvästä viihteestä, mutta perhana - se toimii.

Jersey Shoressa ihastuin sankareiden yhteisöllisyyden tunteeseen ja hyväntahtoiseen hölmöyteen. Geordie Shore vaikutti ensin puhtaalta dokaukselta voideltuna iskuyrityksillä, vailla pisaraakaan hyväntahtoisuutta. Kärsivällinen katsominen (huh) on kuitenkin osoittanut toisin. Eihän tämän hyväntahtoisempia hölmöjä voi ollakaan!

Geordie Shoren suosikkihahmoni on ehdottomasti oltava Charlotte-Letitia (NIIN JUST, Charlotte-Letitia), joka on verbaalisesti "lahjakkain" ja hyväntahtoisin hölmö, jota olen koskaan nähnyt. Seuraavassa ote Charlotten kuolemattomista analogioista:

"Me and Gary have a special friendship. Like the friendship of two small otters, sharing a log."

"My attraction for Gary is like a flame. And now he's pissed on the flame and the wind has blown the ashes away."

"It's a little bit like the conflict between Barbie and Cindy. Barbie f*ckin' hates Cindy. Malibu Mandi is trying to sort it out. Then I come down in the pink Jeep and we'll all cruise down the beach together!"

"It turns out Barbie wants to be with Ken and she's going to give Action Man the boot! I've always liked Action Man you know, he's got a parachute, he's constantly camouflagin'. You don't know where he is!"

"I've got to join a feminist group! I will. And it will be called: FAST: Females... Are... Strong. True."

"I'm finally tashin' on with someone other than Gary. I feel like Goerge Bush! I feel like, what's the girl version of George Bush? ...Margaret Thatcher!"

"It went sooo well, I’ve got a natural high, I’m buzzin! The kind of high like when you see a horse give birth to a fowl and it drops out it and can’t stand, and it's so natural, and you’re so high of life!"

"Holly is falling for James like poo for the toilet bowl wall."

Suomessa ohjelmaa voi katsoa musiikkitelevisiosta. Jaksoja näytetään myös kanavan nettisivuilla. Team Charlotte!

Tiia RantanenComment