Paavo vai Lassi ja 5 muuta ikuista arvoitusta

1. Miksi joissakin nilkkureissa on vetoketjut jalan ulkosyrjässä? Eihän tämä voi olla mikään vasenkätisten juoni?

2. Ovatko Calvin & Hobbes oikeasti suomeksi Paavo & Elvis vai Lassi & Leevi? Ja jos ne ovat molempia, mitä kaikkea muuta ne voisivat olla? Aku & Möttönen? Petteri & Kapu? Myky & Hassan? Mahdollisuudet ovat rajattomat!

3. Miksi kummassa markettien heviosastojen numerovaa'at on aina rivitetty kahdeksalla tai yhdellätoista numerolla? Miksei kymmenellä? Numeroita kuten 116, 120 ja 89 on ihan mahdoton löytää nykyisellä systeemillä. Ne olisi paljon helpompi löytää, jos rivit olisivat kymmennumeroisia ja -nappisia. Kamoon, en voi olla ainoa, joka tämän on keksinyt.

4. Olenko minä oikeasti neitsyt vai leijona? Oikeasti. Kuka päättää, mihin horoskooppien raja vedetään? Minä ja moni muu rajapäivänä (23.8.) syntynyt saattaa elää epätietoisuudessa koko ikänsä. Oikeasti tiedän kyllä olevani leijona, koska neitsyet ovat ihan meh (paitsi tietenkin ne neitsyet, jotka lukevat tätä. Te olette ihan parhaita. Älykkäitä. Kauniita. Ettekä yhtään nipoja. Tietenkään.) Tosin en haluaisi koskaan luopua kyvystäni sanoa "en tiedä, olenko neitsyt". HAHAHA.

5. Miksei EU tai joku, joka päättää asioista (vaikka Mark Zuckerberg) ole vieläkään päättänyt, onko kerrostalon pohjakerros universaalisti nolla vai ykkönen? Aina saa hävetä.

6. Kuka se Feat Pitbull oikeasti on? 

Tiia RantanenComment