Orange is the New Black - toinen kausi!

oitnb.jpg

Saisin kyllä oikeassa vankilassa heti turpaan, jos hymyilisin noin. 

Vaikka tänä viikonloppuna olisi kuinka kaunis ilma ulkona ja litroittain ilmaista samppanjaa tarjolla ja River Phoenix -lookalike pyytäisi minua kanssaan ulos ja lupaisi olla koko illan paidatta, en lähtisi. Sillä Orange is the New Blackin toinen tuotantokausi nassahtaa Netflixiin noin puolen tunnin kuluttua. 

Lokakuisesta työmatkastani New Yorkiin OITNB:n kuvauksiin tuntuu olevan ikuisuus. Tapasin sarjan näyttelijöitä ja odotin jo silloin toista tuotantokautta innostuksesta täristen. Voin muuten kertoa, että vanginvartija Sam Healya näyttelevä Michael J. Harney saisi mielellään tuudittaa minut uneen kauniisti resonoivalla äänellään vaikka joka ilta, Jason Biggs on yllättävän kuuma livenä (plus superhauska, tietty) ja Taryn Manning juuri niin pieni kuin voisi kuvitella. Ja Rediä näyttelevän Kate Mulgrew'n pelkkä läsnäolo on kunnioitusta herättävän ihailtavaa. 

Mutta nyt se on vihdoin täällä! Kaikki koneen ääreen koko kesäviikonlopuksi! Ulkoilma on yliarvostettua!

(Ai niin ja uusimmasta Trendistä voi lukea laatimani syyt (ja ihanat naiset), miksi sarjaa kannattaa katsoa.)

 

Tiia RantanenComment