My Mad Fat Diaryn toinen tuotantokausi ja 3 muuta lopputyönvälttelyaktiviteettia

rae.png

1. Katso My Mad Fat Diaryn tuotantokausi kokonaan
Tehoilin My Mad Fat Diarysta viimeksi helmikuussa, kun sarjan ensimmäinen tuotantokausi ilmestyi Yle Areenaan (katsottavissa 30.9.2014 asti). No, nyt lopputyön lomassahan on sopivasti aikaa ja motivaatiota katsoa tämän huipun sarjan toinen tuotantokausi, sillä sekin on nyt Areenassa katsottavissa. Ja vaikka aikaa on 31.1.2015 asti, se kannattaa katsoa kokonaisuudessaan nyt, kun on paljon muutakin tärkeää tekemistä.

2. Aloita uusi bisnes
Silloin kun on paljon muutakin tärkeää tekemistä, kuten lopputyö, kannattaa myös perustaa oma yritys ja hakea siihen starttirahaa. Tämä touhu kun ei ole lainkaan stressaavaa, aikaavievää tai hankalaa. Suosittelen. NOT.

3. Sekoa vapaavalintaisesta (merenalaisesta) villieläimestä
Tämä on erittäin hyvä aika hurahtaa esimerkiksi miekkavalaisiin. Tai mustekaloihin (niihin taisin hurahtaa viimeksi lopputyötä tehdessäni. Tiesittekö, että 300-kiloinen mustekala pystyy kulkemaan kolikon kokoisen reiän läpi luikertelemalla??? Blows. My. Mind.) Dokumentteja ja YouTube-klippejä löytyy loputtomiin. 

4. Kokeile päällesi kaikki vaatteet, mitä sinulla on
Se alkaa viattomasti sillä, että mietit, mitä pukisit siskontytön ylioppilasjuhliin (onnea lakista Veera!) tai treffeille. Yhtäkkiä huomaat sovittelevasi mekkojen lisäksi myös vanhoja talvitakkeja, pyjamanhousuja, erilaisia vöitä ja jopa sukkia. Hei, nämähän ovat kivat! Mikä lopputyö?

Kuva: My Mad Fat Diary, Yle Areena

 

Tiia RantanenComment