Miten saadaan kaikki maailman ilkimykset kuriin? Pannaan ne uimapukuostoksille

Oi kaikki kansat kuulkaa! Olen keksinyt ratkaisun kaikkiin maailman ongelmiin. Olen nimittäin keksinyt asian, joka lannistaa takuulla pahimmankin ilkimyksen ja tyrannin. Oli missä tahansa päin maailmaa sitten ihminen, kansa tai järjestö, joka sortaa toisia, on tässä teko, joka saa sortajan/t takuulla polvilleen:

Pannaan se uimapukuostoksille. 

Mielellään paikkaan, joka on pullollaan bikinejä, kokouikkareita,  ala- ja yläosia, jotka ovat kaikki sille yhden tai kaksi kokoa liian pieniä

Väännetään pukukopissa lämpöä hiukan korkeammalle ja pidetään huoli, että tyypillä on kiire. (Esimerkiksi niin, että hän on lähdössä neljän päivän päästä ulkomaille, ja hän tarvitsee uikkarin matkalle varmuuden vuoksi. Krhm, noin niinkuin esimerkiksi.)

Ja sitten pannaan se pukemaan päälleen nämä:

Diktaattori, joka kieltää kansalta vapaan ilmaisun: nämä pikkuruiset hopeabikinit. Kun liha tursuaa kivojen, kiiltävien naruyksityiskohtien välistä, lähtee ilkeimmältäkin sortajalta elämänhalu.

 

Järjestö, joka terrorisoi ihmisiä heidän uskontonsa vuoksi: tämä rypytetty kokouikkari. Viattomien sortamishalut katoavat alta aikayksikön, kun katsoo peiliin ja tajuaa näyttävänsä ihan isoäidiltään. Liian pienessä uimapuvussa. 

 

Poliitikko, joka on räikeä rasisti: tämä sensuelli pitsiuikkari. Uimapuku, joka luo ylimääräiset rinnat sekä kainaloihin että selkään, on jo itsessään jonkinlainen neronleimaus. Se saa ilkimyksen varmasti luovuttamaan. Elämässä. (Mikä tuo peppu muuten on??)

 

Johtaja, joka kohtelee alaisiaan huonosti: nämä monimutkaiset narubikinit. Kun työntää kahdeksatta kertaa kättä narureiästä, johon se ei ikinä tule mahtumaan, lannistuu takuuvarmasti. Paha mieli on taattu ainakin koko loppuviikoksi!

 

Ja hei. Mikseivät Lidlin kesäuikkarit ole jo kaupoissa?

 

Hopeauikkari: & Other Stories, musta kokouikkari: Kappahl, pitsiuikkari: Cubus,  mustat narubikinit: Lindex. 

 

Lue myös: 

 

Tiia RantanenComment