Minä osaan...

 Lilyn toimitus kysyi tiistaina (Vitmistä inspiroituneena), mitä osaat tehdä hyvin. Well, since you asked...

  • Olen aivan ilmiömäisen hyvä istumaan perseelläni ja katsomaan HIMYMin kaikki kahdeksan tuotantokautta putkeen.

  • Olen uskomattoman hyvä välittämään tunteita kulmakarvojen avulla. Tämä taito minulla on ollut jo lapsesta asti, ja olen huomannut, että ainakin toisella siskoistani on se myös.

  • Olen järkyttävän hyvä löytämään kaupungin tarjousskumpat. Ja tietenkin juomaan niitä.

  • Olen hyvä matkimaan erilaisia aksentteja englanniksi. Parhaiten luonnistuvat englantia puhuva ranskalainen, ruotsalainen ja venäläinen. Opiskelen parhaillaan espanjalaista enkkuaksenttia. Saksalais-/itävaltalaishenkinen Schwarzenegger-imitaatio onnistuu muutamissa lyhyissä lauseissa kuten "Get down!"

  • Olisin tosi hyvä rumpali, jos osaisin soittaa rumpuja. Vitsi, miten hyvä olisinkaan.

  • Olen todella hyvä levittelemään ohuehkon hunnun tavaroitani pitkin asuntoa. Pari viikkoa sitten meillä käynyt espanjalaisvieras ihmetteli ääneen, missä kaikki poikaystäväni tavarat ovat. Sanoin, että se ei tarvitse mitään, kun sillä on minut.

  • Olen valtavan hyvä nappaamaan viheltelystä kiinni. Aina, kun joku viheltelee, minun on myös pakko ryhtyä vislailemaan. Yleensä jotain toista biisiä, ja niin ärsyttävästi, että toisen on pakko lopettaa tai liittyä minun viheltelyveisuuni.

Missä te olette hyviä?

 

 

Tiia RantanenComment