Maailman paras huulipuna (ja nyt tiedän, mikä se on)

EDIT: Huulipunan koostumusta on muutettu tai jotakin maagista on tapahtunut, sillä huulipuna on nykyään ihan paska. Sävy on edelleen kaunis, mutta se pysyy huulilla noin kahdeksan sekuntia.

Kirjoitin tammikuussa maailman parhaasta, superkestävästä huulipunasta, joka pysyy huulilla biletykset, pussailut, kebabit ja jopa yöunet. Valitettavasti huulipuna (tai itse asiassa huulilakka) oli kovassa käytössä menettänyt kaikki tunnisteensa, enkä voinut olla varma, mikä se oikeasti on. Mutta nyt minä sen tiedän!

Italian-matkan viimeisillä metreillä päätin, että nyt selvitän, mikä suosikkihuulipunani on ja ostan uuden. Epäilimme blogissa kollektiivisesti lukijoiden kanssa, että kyseessä olisi M.A.C.in tuote. Niinpä marssin viikko sitten Milanon lentokentällä M.A.C.in meikkipisteeseen ja kaivoin repusta nuhjuuntuneen, vanhan hylsyn. Hyllystä ei löytynyt mitään vastaavaa, mutta myyjä tiesi oitis, mistä on kyse, ja kaivoi salajemmastaan kourallisen punia. Niiden joukosta löytyi oikea sävykin: ceaseless energy. (Muistelin, että purkissa luki niin, mutta se olikin siis sävyn, eikä itse huulilakan nimi.)

Tässä se on: M.A.C. Versicolour Stain, joka on siis firman itsensä mukaan huulitussin ja -kiillon hybridi (gloss/stain hybrid). Pysyy niin saamarin hyvin, että melkein v*tuttaa. Mua lemmitkö vielä Kustaa suosittelee.

Tiia RantanenComment