Lokinpaska tukassa ja 5 muuta kesän merkkiä

 

Mistä tietää, että kesä on todella alkanut? No siitä, että...

1. Olet onnistunut kuljettamaan nuppiasi sellaisissa paikoissa, että vapaavalintainen lintu on sihdannut sontansa tukkaasi. Näin tapahtuu yleensä mielellään silloin, kun on menossa esimerkiksi töihin tai treffeille. Eräänä kesänä lokki sonti ensin tukkaani ja sitten olkapäälleni (tietenkin hetkenä, kun mukanani ei ollut palaakaan paperia). Seurassani ollutta ystävää ällötti niin paljon, että hän lähti kotiin ja jätti minut yksin Esplanadille miettimään, että mitähän helvettiä tässä nyt pitäisi tehdä. Valitsin itkuraivarit.

2. Olet valvonut aamuun asti puhtaasti siitä syystä, että on niin uskomattoman valoisaa. Hyvä. Nauti, sillä joku negis-kaveri ehtii hyvin pian kertoa, että kohta se päivä kuule taas lyhenee. Nyt se taisin olla minä. 

3. Et pysty laskemaan, milloin viimeksi olit kokonaisen päivän juomatta ainuttakaan alkoholipitoista juomaa. 

4. Olet kastunut kesäsateessa, koska olet ollut niin optimisti (ja kesäorientoitunut), että olet lähtenyt kotoa uhkarohkeasti ilman sateenvarjoa. Hullu.

5. Olet jättänyt ainakin yhden kesäreissun tekemättä. Kesästä innostuu keväällä niin paljon, että tulee survoneeksi kaikki viikonloput täyteen pikku kesäreissuja esim. Tampereelle (arvostan), Kaustisille (krhm), Forssaan (wtf?) ja muihin ihaniin kesäkaupunkeihin. Todellisuudessa reissujen reaalifunktio on niiden suunnittelussa valkoviinilasin ääressä, sillä ethän sinä oikeasti saa lähdettyä minnekään. Paitsi viikoksi Barcelonaan. Se vie voiton Kaustisista. Yllättäen.

6. Facebook-, Instagram- ja Twitterfeedisi ovat täynnä auringonlasku- tai nousukuvia (ks. yllä), ja peukutat edelleen niitä kaikkia, koska onhan tää ny helmee.

 

kesä.jpg
Tiia RantanenComment