Kellareiden kasvatit eli 5 + 1 biisiä, jotka vetäisin hiphop -karaokessa

Brooklyn Bowl -nimisessä baarissa Brooklynissa (duh) järjestetään hip hop -karaokeiltoja. Kuin kunnon katu-uskottava valkoinen skandityttö konsanaan, haluaisin mennä sinne vetämään ainakin Sugarhill Gangin Rapper’s Delightin, jonka on pakko olla hiphopkaraoken Aikuinen nainen.

Olemme suomalaisen kaverini kanssa suunnitelleet myös suomalaisen hiphopkulttuurin tuomista Brooklynin lavoille. Mitä jos vetäisimmekin Fintelligensin Kellareiden kasvatit duettona? Brooklyn Bowl varmaan sekoaisi. Ihastuksesta. Kaveri hoitaisi Elastisen riimit ja minä olisin Iso-H. Nimet pitäisi tietysti vaihtaa amerikkalaisimmiksi, Elastinenhan olisi siis Rubbery ja minä olisin Little T. En voi olla Big T, koska olen karkeasti arvioituna puolitoista metriä pitkä. Ehkä voisinkin olla Unique.

Muita hyviä hiphopkaraokebiisejä voisivat olla Grandmaster Flashin The Message, Busta Rhymesin Woo Hah! Sekä tietenkin Raimssin Syntynyt Tampereelle.

Minkä biisin SINÄ vetäisit hiphopkaraokessa?

Kuva.

Tiia RantanenComment