Jos saisin nimetä yhden Suomi 100 -tuotteen uudelleen

Mehän kaikki tiedämme, että tämä Suomi 100 -touhu on lähtenyt lapasesta. On teemapakattua jauhelihaa, muovipusseja, juhlauistimia, sinivalkoisia rollaattoreita, muovisia saunavihtoja ja Suomi 100 -hauta-arkku. Niitä voi kauhistella loistavalla Paskat Suomi 100 -tuotteet -Instagramtilillä.

Juhlatuotteiden kavalkadi on mieletön. Jopa siivousvälinefirma Sinillä on oma Tuntematon Sotilas -kampanjasarja. 

Mutta yhtä asiaa en kerta kaikkiaan ymmärrä. Miksei Tuntematon Sotilas / Suomi 100 -kampanjan siivousvälineitä ole nimetty teeman mukaisesti? On täysin hukkaan heitetty mahdollisuus olla nimeämättä Tuntematon sotilas -rikkalapiosettiä ROKKA-lapiosetiksi.

(Muuta en sitten oikein keksinytkään. Paitsi ehkä "Rahikaisen kaakeliharja" tai "Majuri-monitoimimoppi", mutta mikään ei voi olla yhtä hyvä kuin tuo Rokka-lapiosetti.)

[[{"fid":"949532","view_mode":"media_original","fields":{"format":"media_original","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"sinituote tuntematon sotilas","field_file_image_title_text[und][0][value]":"sinituote tuntematon sotilas"},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"height":"2480","width":"3508","class":"media-element file-media-original"}}]]

Kuva Sinituotteen sivuilta

 

Lue myös:

 

 

Tiia RantanenComment