Jos olisimme opettajia

Olimme ystäväni kanssa viikonloppuna tapahtumassa, jossa vieraita viihdytti kevyen musiikin coveryhtye. Musisoijat olivat ulkonäöltään tavallisten suomalaisten pop/jazzilaisten näköisiä ja vitsailimme siitä, etteivät he näyttäneet siltä, että laulaisivat ja soittaisivat sellaista sielukasta, mustaa musiikkia, joka kaiuttimista raikasi. Kaverini lisäsi, että hänen mielestään tyypit näyttivät kaikki opettajilta. Nauroin. Pyh.

"Oikeesti. Voin kertoa sulle vaikka aineen, mitä jokainen niistä opettaa", kaverini vakuutteli.

Ja kuin taikaiskusta maailman paras leikki oli syntynyt. Koko loppuillan mietin, mitä kouluainetta muut juhlavieraat, perheenjäseneni, kaverini ja vaikka julkkikset opettaisivat - puhtaasti ulkonäön perusteella. Ja nyt sovellan sitä tuttuihin bloggaajiin (kuvat saatu bloggaajien suostumuksella. Vaikkeivät kyllä tienneet, mihin ryhtyivät):

Nata (WTD): puukäsityö

 

Laura (Missä olet Laura): filosofia ja uskonto

 

Emmi (Emmi Nuorgam): esiopetus ja askartelu

 

Vivi (Elämäni palasia): liikunta ja terveystieto

 

Minna (Itse Minna Mänttäri): kuvaamataito (ja huovutus) 

 

Jenni (Pupulandia): ruotsi ja saksa

 

Maailman hauskinta. Vai mitä? Vai olisiko sulla jokin parempi ehdotus?

 

 

Tiia RantanenComment