Homeboy of Harlem eli hyviä kaupan nimiä

New York on miljoonakaupunki (duh) ja täällä on paljon liiketoimintaa (duh). Niinkin paljon, että useammalla kuin yhdellä on tavalla tai toisella hauska nimi.

Mi Barrio Meat Market

(Lihamarkkinat noin niinkun ylipäätään on nimi, jonka antaisin korkeintaan yökerholle. Kun siihen lisätään henkilökohtaistava attribuutti, "Mun Huudien Lihamarkkinat" kuulostaa kieltämättä houkuttelevalta.)

Restaurant Maison Harlem

(Ranskalainen finesse käy heikosti yksiin Harlemin kaupunginosan kanssa (ks. Homeboy of Harlem). Mutta ruokaa voin kyllä suositella!)

Baby Girl's Bubbles & Cleaners

(Pesuloita on joka kulmassa, mutta kyllähän se auttaa jos pesulan nimi on Laundr-O-Matin tai West Side Cleanersin sijasta jotakin vähän mystisempää.)

Homeboy of Harlem Pawn Shop

(Panttilainaamoita löytyy täältä muuten tosi paljon, ja yhdellä jos toisellakin on huumorintajuinen nimi. Tämä oli tähänastisista hupaisin.)

Pilde's Optics

(Tässä ei ole mitään hauskaa, ellei ole Suomesta. Haha!)

Whatever Tattoo

(No, en menisi tänne mustaamaan nahkaani.)

TC & P's Variety Store - 97¢, More Or Less

(99¢ kauppoja eli dollar storeja löytyy Nykistä myös runsaasti, mutten aiemmin ole nähnyt 97 centin kauppaa. Jossa, huomio, kaikki maksaa enemmän kuin 97 centiä tai vähemmän kuin 97 centiä. Tarkkaa määrittelyä, TC & P. Good on ya!)