Helteen huonot puolet

1. Se, että on koko ajan hiki ja täytyy jatkuvasti käydä suihkussa tai uimassa. Siis huh. Onpa hankalaa.

2. Säärikarvoja pitää olla lakkaamatta höyläämässä. Tämä yhdistettynä huonoon rahatilanteeseen (ja siihen, että partaterät maksavat noin puolitoista miljaardia kappale, ja siihen, että ne ovat kuulemma kertakäyttöisiä) johtaa nirhaantuneeseen, puolikarvattomaan nahkaan.

3. Aamuisin on kesähepeneissä liian kylmä, mutta päivisin on pitkähihaisessa liian kuuma. Ja sitten alla on kuitenkin koko ajan oltava ne bikinit (ks. kohta 1).

4. On niin lämmin, että pitää juoda jotakin koko ajan, mutta Helsingin kaupunki ei tarjoile saniteettimahdollisuuksia totanoinniin, odotapas, öö -- yhtään missään. Ihmekös, että porukka kuseksii nurkkiin, kun ei kaupungissa ole yhtään ilmaista yleisövessaa. Helsinki, ota pliis mallia New Yorkista, joka sallii (ja jopa rohkaisee) ihmisten hengailun kaduillaan ja puistoissaan.

5. Jogurtticashewpussin sisällöstä tulee tämän näköinen (plussaa tässä on tietenkin se, että nyt niitä pähkinöitä ei tarvitse tarjota kenellekään, jesss).

cashew.jpeg
Tiia RantanenComment