Grammyista ja siitä, miksi Jay-Z on maailman helmein sälli

1. Jay-Z voitti KOLME Grammya ja joi yhdestä konjakkia. Voiko olla helmempää? Kuva.

2. Se on naimisissa maailmankaikkeuden upeimman naisen, Beyoncén kanssa. Se on varmaan nähnyt sen nakuna monta kertaa.  Grammyissa yksi siisteimmistä hetkistä oli Beyoncé ja Jay-Z fiilistelemässä Alicia Keysin ja Maroon 5:n yhteisvetoa. Popittelivat vaan menemään kuin ketkä tahansa yleisössä!

3. Grammyiltana Jay-Z esiintyi mustavalkoisena Justin Timberlaken kanssa. Nuff said.

4. Jay-Z, joka voitti rap-collaboration-Grammyn, antoi muiden ottaa palkinnon vastaan ja puhua kiitoksensa ennen kuin sanoi The Dreamiin viitaten mikkiin "I would like to thank the swap meet for this hat. Thank you." Priceless!

5. Jäbällä on myös ehkä siistein ura ja upein elämä. Se on menestyksekkäimpiä räppäreitä MAAILMASSA, ja sen koulukavereita olivat mm. Busta Rhymes ja notorious B.I.G. Ketä mun koulukaverit on? Marko ja Jani.

+1. Se nyt vaan on helmi.

Tiia RantanenComment