Erilaiset Netflix- ja HBO- dokumenttivinkit

netflix.png

Ne, jotka minut tuntevat, tietävät todennäköisesti, että minulla on intiimimpi suhde televisiooni ja internetin suoratoistopalveluihin kuin yhteenkään läheiseeni. Niin intiimi, että uppoudun ja eläydyn joskus katsomiini asioihin vähän liikaa, ja ne jäävät asumaan mielen nystyihin. Jos haluat tehdä elämästäsi hankalaa, seuraa näitä vinkkejä:

Jos haluat tyystin lopettaa nukkumisen...
...katso unihalvauksesta kertova Nightmare-dokumentti Netflixistä. Minulle riittivät ensimmäiset 19 minuuttia. Sen jälkeen en ole voinut mennä sänkyyn ilman yövaloa, kaveria, Frendit-jaksoa ja melatoniinia (enkä silti uskalla nukkua). 

Jos haluat kehittää pakkomielteen...
...katso koukuttava Paradise Lost -dokumenttitrilogia HBO Nordicilta. Kuuluisa rikostapaus on synnyttänyt lukemattomia määriä elokuvia, kirjoja ja dokumentteja, joiden tutkimiseen minun nyt sitten täytyy koko loppuelämäni omistaa. 

Jos haluat ryhtyä pelkäämään kuollaksesi naapureitasi...
...katso HBO:lta järkyttävä, superkiinnostava dokumenttisarja Jinx, joka kertoo Robert Durstista. Hänen ansiostaan olen itse kertonut läheisilleni kaiken, mitä tiedän kaikista naapureistani - sen varalta, että minut löydetään Hietalahden satama-altaasta paloiteltuna matkalaukkuun.

Jos haluat seota täysin miekkavalaisiin...
...katso shokeeraava Blackfish-dokumentti tappajamiekkavalaista Netflixistä. Dokumentti on pysäyttävä, ja miekkavalaat ovat uskomattomia. Parasta on, että niistä löytää lukemattomia määriä pätkiä YouTubestakin, eikä elämässä sitten tarvitse enää juuri muuta tehdä. Samalla voi seota muihinkin mereneläviin, kuten mustekaloihin, rauskuihin ja meritähtiin, ja lopulta rakastua palavasti David Attenboroughiin

Tiia RantanenComment