Drunk History - uhka vai mahdollisuus?

Huumorikanava Comedy Central alkaa tänä kesänä esittää Funny or Die -puuhastelijoiden nettineronleimausta Drunk Historya televisiosarjana. En ole varma, onko se ässintä mitä olen koskaan nähnyt vai maailman typerin juttu.

Sarjan pointti on, että joku random dude tempaisee armottomat kännit ja kertoo kameralle oman versionsa jostakin kuuluistasta historiallisesta tapahtumasta. Tämän kännitarinatapahtuman sitten näyttelevät eturivin koomikot kuten Michael Cera ja Jack Black sekä tietenkin Will Ferrell. Alunperin muutaman minuutin pituisina nettijaksoina esitetty sarja saa ensi-iltansa 9. heinäkuuta.

Onhan tuo ihan hauskaa, mutta jaksaako sitä puolta tuntia katsoa?

Jouluspesiaalissa nähdään (lähes) kaikkien lilyläisten suosikki Ryan Gosling. (Ja pelkästään Ryan riittää syyksi katsoa klippi.) Mukana myös Eva Mendes ja loistava Jim Carrey, joka sai minut melkein pissaamaan housuun. Kannattaa katsoa!

Edit: Neljän katsomiskerran jälkeen olen vakuuttunut, että Drunk History - Christmas Special on ainakin yksi ässimmistä jutuista, mitä olen koskaan nähnyt. Muista Drunk History -webisodeista en mene takuuseen. Nekin löytyvät jouluspesiaalilinkin kautta.

Tiia RantanenComment