Ärsyttävimmät Facebook-statukset, top 7

 

7. "Ihanat aamukahvit kera voisarvien, nyt on siivous tehty ja matotkin pesty. Autokin korjattiin ja oli ihanan pitkä kävely kirpeässä syysilmassa. Josko sitä sitten pari siideriä med Janniqua Röppönen-Söderstring ;)"

En oikein osaa sanoa, mikä tässä ärsyttää. Ärsyttää vaan. Tämän kirjoittaja on muuten hyvin todennäköisesti se sama tyyppi, jolla lukee tiedoissa koulutuksen kohdalla "Elämänkoulu ;)"

6. "salilla"

Pienellä, ilman pistettä kirjoitettujen statuspäivitysten julkaisemisessa ei ole mitään pahaa, elleivät ne ole osa loppumatonta päivitysten sarjaa tyyliin kahvilla, salilla, suihkussa, bussissa, banaanilla, kotona, vessassa. Sitä varten on Twitter. Ja hashtagit. 

5. Lomalle lompsis!

Okei, on mahdollista. että lomastatuksissa ärsyttää kaikkein eniten se, ettei itse ole lähdössä lomalle, mutta tässä tapauksessa tarkoitan lähinnä tätä sanamuotoa. Lomalle "lompsauttaminen" täytyisi kieltää lailla. Ja kun tätä yrittää käyttää läppänä, se ei koskaan toimi. Just don't do it.

4. "Pakko jakaa XD"

Kyllä elämä on hankalaa, kun hassuja videoita ja meemejä on ihan pakko koko ajan jakaa Facebookissa. Minusta tuntuu, että minun on pakko käydä töissä, maksaa vuokra, syödä ja välillä peseytyä, mutta hyvin harva kissavideo on sellainen, että tuntisin, että minun on pakko jakaa se sosiaalisessa mediassa. (Toim. huom. Kissavideot on toki supercool. Niitä on joskus pakko näyttää kavereille.)

 3. "Olipa ihana bodypumppi aamulla, illalla vielä salsaan ja crossfittiin. Nyt sokerittomat venhättömät rasvattomat korianterismoothiet huiviin ja vihermehujen tekoon. Huomisaamu alkaa uinnilla ja voimistelusali on koko viikoksi varattu! Salil eka salil vika!"

Joo, liikunta on ihan kiva juttu. Ja joo, liikkumisen julkaiseminen nettikavereille voi toimia hyvänä motivattorina. Mutta mitä jos ei halua toimia kenenkään motivaattorina? Sinun henkilökohtainen liikunta-aikataulusi ei kiinnosta ketään. Tai no, ehkä jotakuta, mutta ei minua ainakaan. Enkä taida edes uskoa, että olet tosissasi. (Paitsi jos olet Musta Barbaari.) 

2. "Tänään selviää, muuttuuko mun elämä ikuisesti toisenlaiseksi!"

Jos et halua kertoa jotakin asiaa, älä kirjoita siitä Facebookiin. Piste.

1. "Voi ei :("

Tsiisus. Katso edellinen kohta. Jos et voi kertoa samantien mikä sinulla on hätänä, älä pane ihmisiä arvailemaan. Jos ihmiset eivät koskaan kertoisi mitään ilman, että joku kysyy, emme koskaan keskustelisi mistään. Minäkin vaan ennen lounastaukoa voihkisin ja mutristelisin ja hieroisin vatsanseuruani niin kauan, kunnes joku kysyisi, mikä mulla on. No nälkä. Jaxuhalit!

Lisäksi ärsyttävät lasten kakkapäivitykset, suomalaisten jatkuvat englanninkieliset statukset jotka on kirjoitettu väärin, mystiset mietelauseet ja omakehu. Pistä paremmaksi: mikä on ärsyttävin Facebook-status?

Tiia RantanenComment