9 merkkiä, joista tiedät katsoneesi Frendien kaikki tuotantokaudet liian monesti

frendit

Nyt kun olen vihdoin valmistunut (wohoo!), olen viettänyt paljon kaivattua laatuaikaa elämäni rakkauden, Frendit-sarjan kanssa. Joo, tiedän, Frendit on jo tosi out, mutta olkoon. En häpeä rakkauttani! Omistan melkein kaikki kaudet, mutta koska minulla ei edes ole dvd-soitinta, olen katsonut sarjaa Netflixistä. Ja tajunnut, että olen katsonut sitä ihan liikaa. Ehkä niin on käynyt sinullekin? Tästä sen tietää: 

1. Olet yrittänyt iskeä jotakuta sanomalla "How you doooiiiinn". (Jos iskurepla toimii, tiedät, että iskettävä on kaltaisesi. Score!) 

2. Katsot sarjaa jaksokaupalla eri lähteistä (dvd, televisio, Netflix) vain siksi, että olet utelias tietämään, miten kinkkiset käännöspulmat on eri lähteissä ratkaistu. Esimerkiksi: 

Joey: "Where's your thong? You said you were going to wear a thong."

Charlie: "Thongsssss." 

tai 

Phoebe: "Hey! You know what I just realized? Joker is poker with a J. Coincidence?"

Chandler: "That's Joeyincidence with a C!" 

(ks. kuva)

tai 

Joey: "Man, you are Westminster Crabby." 

tai 

Chandler: "I'm from the waistband of Ohio, but when I was four, we headed over to the crotch." 

3. Olet katsonut kaikki kaudet tarpeeksi monta kertaa alusta loppuun, että kaikki hahmot ovat olleet suosikkejasi niin useasti, että olet vihdoin joutunut valitsemaan Rossin. Eäähh.

4. Olet tehnyt ystävällesi tai rakastetullesi lahjaksi sukkapupun. 

5. Olet katsonut muutaman jakson iltaisin niin monta iltaa putkeen, että kun heräät, oletat naapurisi laulavan moooorning's heeeeere tai törmääväsi vaikka Tom Selleckiin vessassa. 

6. Et malta odottaa, että pääset puhumaan jollekin amerikkalaiselle jostakusta kuumasta julkimosta vain, jotta voisit sanoa "I could just spread him on a cracker". (Tein tämän kerran. Success.)  

7. Osaat Smelly Catin stemmat. 

8. Naurat ääneen vitsille, jonka olet nähnyt 16 kertaa (ja vaikka sinua hävettää. Lievität häpeää (tuloksetta) hokemalla itsellesi naurunhirnahduksien välissä "onhan toi nyt hauska".) 

9. Aiot katsoa koko paskan vielä uusiksi. Monta kertaa. 

Kuva: Netflix

Tiia RantanenComment