6 x amerikkalainen päivittäistavara

Vietin keväällä pari kuukautta New Yorkissa, ja vaikken oikeasti haluaisi sanoa paikasta mitään kielteistä, koska rakastan sitä niin paljon, on minun pakko raportoida hämmentävistä tuotteista, joita jokaisen amerikkalaisen elintarvikekaupan hyllystä löytyy. 

Sukupuolitesti. Ei - kyse ei ole sukupuolitautitestistä, vaan testistä, jolla voi kotona testata, kumpaa sukupuolta naisen vatsassa kasvava cashew-pähkinä edustaa. Varmasti täysin luotettava ja Dr. Shubwayakarmabamalamadingdongin suosittelema.

Hammaspaikka. Kyllä, Amerikan vakuutusperusteisen terveydenhuoltojärjestelmän pakottamana kaikki happohyökkäyksen valtaamat surkeat sielut voivat paikata hampaidensa reiät yksinkertaisesti (ja turvallisesti) itse kotona. Ei ole ollenkaan olemassa riskiä, että edellä mainittu sielu nielee paikkamateriaalin ja tukkii sillä reiän sijasta vaikka henkitorvensa.

Kaikkea vesimelonin makuisena. Vesimeloni on hyvää, vesimeloniesanssi ei. Eivätkä varmaan myöskään ne väriaineet, joilla vesimelonikarkkeihin ja -purukumeihin tehdään tummanvihreitä, vaaleanvihreitä, vaaleanpunaisia ja mustan siemenen värisiä osioita.

Naisten korvatulpat. Ne ovat kirkkaan pinkit, ja nanomillin miesten korvatulppia pienemmät. (Ja nerokkaat, koska ostin niitä. Kolme pakettia. Hups.)

Tyhjät lääkekapselit. Jotta voisit vaikka naamioida tulevalle uhrillesi tarkoitetun lamaannuttavan huumeen aspiriiniksi tai salakuljettaa kokaiinia tullin läpi. Tai, tiedäthän, kehitellä oman lääkekapselin. Minun omaani tulisi sitä suussa sihisevää karkkijauhetta, joka alkaisi porista ja paukkua mahassa vasta, kun kapseli sulaa. Buhahaha.

Fat free -karkkeja. Kaikissa tuotteissa, joissa on kuusi kiloa sokeria, muttei yhtään rasvaa, muistetaan mainita, että ne ovat rasvattomia. Tosin tottahan tuo. Saisinko yhden vesimelonin makuisen?

EDIT: +1: Vajayjay-lätkä. Nykissä asuva ystäväni lähetti minulle juuri kuvan kaupasta löytämästään tuotteesta, jonka nmi on CAMEL-NOT, ja joka on osastoa swim essential. Se on lätkä, joka sujautetaan bikinien alaosaan, ja sillä vältetään camel toe. Todellakin oleellinen tavara uimarille.

Tiia RantanenComment