6 asiaa, jotka olen oppinut katsomalla Kardashianeja

kimk.png

Läheiset ystäväni tietävät, että sekoan epäsäännöllisin väliajoin ihan älyttömiin (reality)ohjelmiin. Viimeisimpiä pakkomielteitäni ovat Are You the One? ja Million Dollar Listings NY eli niinsanotut tavisrealityt, mutta nyt nuo kirotut Kardashianin siskokset ovat onnistuneet soluttautumaan mieleni telkkarirutiinien sopukoihin. Aloin katsoa sarjaa ensin puolivahingossa telkkarista ja sitten netistä kun en kestänyt elää epätietoisuudessa, mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu. Koska aloitin katsomisen jostakin kahdeksannen kauden puolivälistä, en tajua koko hommasta paljon mitään, mutta nämä seuraavat asiat olen oppinut:

  1. Kardashianit elävät vuodessa 2002 tai jotakin, sillä ne käyttävät koko ajan lankapuhelinta ja niillä on sellaiset pieninäyttöiset, näppäimelliset puhelimet. Burberryt tai Blueburyt tai jotkut ikiaikaiset veivausvehkeet.

  2. Kardashianit tekevät koko ajan kirjaimellisesti kaikkea. Ainakin ne sanovat niin. Toisaalta kyllä minäkin ihan kirjaimellisesti kirjoitan nyt tässä tätä tekstiä. Alankin käyttää sitä itse. "Katsoin eilen kirjaimellisesti kuusi jaksoa Kardashianeja" tai "Minä ihan kirjaimellisesti uskon, että voisin olla Khloé Kardashianille tosi hyvä ystävä." Noin niin kuin esimerkiksi. Krhm.

  3. Kim Kardashianilla on kerta kaikkiaan pakko olla jokin yhteinen geeni Keanu Reevesin kanssa, sillä molemmilla on vain yksi ilme. Hyvännäköinen ilmehän se on - kummallakin - mutta niitä on vain se yksi.

  4. Olisin kusessa Kardashian-maailmassa, koska puolisolle lahjaksi kelpaavat vain autot tai selfiekirjat (kyllä, kokonainen kirjallinen omia selfieitä), eikä minulla ole varaa kumpaankaan. Taloudellisesti tai naamallisesti.

  5. Olisin myös siksi kusessa Kardashian-maailmassa, koska ne asuvat koko ajan toistensa luona enkä minä keksi millään, minne 32 neliön asunnossani majoittaisin siskoni koko perheen kuukausikaupaksi. Kirjaimellisesti vessaan, varmaan.

  6. Kardashianit ravaavat koko ajan Las Vegasissa. Luulen, että niillä on uhkapeliongelma. Tai sitten ne menevät sinne 99c pihvin vuoksi.

 

Tiia RantanenComment