6 asiaa, joita parrakkaista miehistä ei kerrota

parta.png

Parrakkaat metsämiehet ovat kuumaa kamaa. Ainakin jos valtamedioita on uskominen. Parta on pop, ja kuka tahansa itseään kunnioittava naimaikäinen hetero naishenkilö haluaa miehen, jonka leukaperiä sellainen koristaa. (Disclaimer: muista, että tämä koko blogi on yksi iso vitsi.)

Minunkin poikaystävälläni on parta. Ehkä siksi olenkin oppinut parrakkaan miehen kanssa asumisesta muutaman asian, joita kukaan ei muistanut kertoa minulle aiemmin. Nyt kerron ne. Asiat, joita kukaan ei koskaan lausu ääneen

  • Partakarvat muistuttavat yllättävän paljon häpykarvoja

  • Niitä ei melkein huomaa, kunnes yhtäkkiä ei huomaakaan mitään muuta

  • Asunto näyttää siltä, että siellä olisi tanssittu alasti ja hinkattu häpykarvoja toisiinsa niin kovasti, että niitä on rapissut joka paikkaan (tosin en tässä suinkaan väitä, etteikö niinkin olisi voinut tapahtua, krhm)

  • Häpykarvan näköiset karvat eivät ole kovin kivoja tyynyllä

  • Eivätkä paistinpannussa

  • Tai lavuaarin reunalla

Että ei mulla sitten muuta.

Tiia RantanenComment