5 + 1 syytä, miksi Lena Dunham on sairaan helmi

Varoitus niille, keillä on jo mennyt hermo tv-sarjojen hehkutukseen: Tämä on sitä itseään. Jos et kestä, älä lue eteenpäin.

Girls. Olet jo varmasti tuntenut hypen.

Vaikka kuinka haluaisi kulkea vastavirtaan, on pakko myöntää, että Girls on aivan sairaan helmi. Ja syy siihen, että Girls on sairaan helmi, on Lena Dunham, sarjan luoja ja pääosan esittäjä, joka on sairaan helmi.

Ai miksi?

1. Lena Dunham kirjoittaa, ohjaa ja näyttelee ITSE.

2. Hän on hauska. Tosi hauska. Mutta ei sellaisella in your face -tavalla vaan kiusallisen aidolla tavalla.

3. Lena Dunham on tavallisen näköinen tyttö. Joojoo, on ihan boring ja kliseistä sanoa, että "kiva kun kaikki eivät ole mallin mitoissa", mutta onhan se nyt kiva, kun kaikki eivät ole mallin mitoissa. Ja ovat silti hyviä. Ja esiintyvät alasti. 

4. Hänellä on tatuointeja, jotka ovat mm. lastenkirjojen kuvituksia. Kuinka siistiä? Hänen innoittamanaan aika moni on varmaan käynyt hakemassa oman Mikko Mallikkaan tai Vaahteramäen Eemelin alaselkään.

5. Lena Dunham. Nuff said.

+1. Kaiken tämän lisäksi Lena Dunham on vasta 26-vuotias. Sairaan helmi muija, sairaan kateellinen minä.

Tiia RantanenComment