5 + 1 syytä, miksi I Love You, Man on maailman paras elokuva

(tai no, okei, ainakin yksi niistä)

rudd.png

1. Paul Rudd. Muistat hänet ehkä Cluelessin Joshina, joka oli vähän liian tylsä, vanha ja järkevä, mutta silti niin kiva ja hotti ja ihana, että Cher rakastui häneen. Tai Romeosta ja Juliasta, sinä inhottavana tyyppinä, jolle Julia oli luvattu. Tai ehkä muistat hänet Frendeistä, Mikenä, joka rengasti Phoeben. Tai sitten muistat hänet Paul Ruddina, jota Mua lemmitkö vielä, Kustaassa hehkutetaan säännöllisin väliajoin. Marry me?

2. I Love You, Man ei ole romcom, vaan bromcom, jonka mieskin suostuu katsomaan - ja pitää siitä. Vaaleanpunaisen, ällöromantillisen rakkauden sijaan I Love You Man kertoo kaveruudesta ja ystävyydestä. Sellaisesta, jossa puhutaan masturboinnista ja jammaillaan. Saman tapaamisen aikana. (Vaikkei uskoisi, leffa on yhtä aikaa kuitenkin niin ällöromanttinen, että romcom-tyttökin tykkää. Masturboinnista huolimatta. Tai juuri siksi?)

3. Jason Segel. Olen katsonut useita elokuvia vain siksi, että Jason Segel esiintyy niissä. Enkä ole pettynyt kertaakaan. En pety Jasoniin koskaan. Paitsi silloin, kun tajusin, että Jasonin twittertili ei olekaan oikeasti hänen (sori sille, kuka ikinä sitä hallinnoikaan).

4. Mahtava dialogi: 
Peter: I love you, man.
Sydney: I love you, too, bud.
Peter: I love you, dude.
Sydney: I love you, Bro Montana.
Peter: I love you, Holmes.
Sydney: I love you, Broseph Goebbels.
Peter: I love you, muchacho.
Sydney: I love you, Tycho Brohe.

5. Rashida Jones, joka on kaunis, hauska ja sopivasti tavallinen, ja joka on internetin mukaan jalkafetisistien märkien unien kohde (kiitti vaan Google, kaikkea ei tarvitse kertoa).

+1. Tämä kohtaus:

http://www.youtube.com/watch?v=8W3NERMKIBM

Kuva screenshot elokuvasta.

 

Tiia RantanenComment