5 + 1 syytä, miksi Hulluna häämekkoihin on ehkä toiseksi paras realityohjelma. Ever.

Mää oon AIVAN koukussa niinkin naurettavaan televisiosarjaan kuin Hulluna häämekkoihin. Ei, en ole häähullu, enkä ehkä edes ikinä menossa naimisiin. Tai no, ainakaan lähitulevaisuudessa. Vai mitäköhän siihen sanoo tuo minun Nuorempi Mieheni? 

Luulen, että ohjelma viehättää minua siksi, että rakastan mekkoja. En erityisesti edes häämekkoja, vaan mekkoja ylipäätään. Eikä muutakaan mekko-ohjelmaa ole tietääkseni tarjolla (en suostu hyväksymään Project Runwayta mekko-ohjelmaksi, koska siinä ne mekot puetaan sellaisten naista etäisesti muistuttavien tikkujen niskaan. Epärealistista. Häämekko-ohjelmassa on aika paljon enemmän naisen näköisiä tytsyjä). 

Se on siis kiva ohjelma siksi, että siinä on mekkoja. Ja siksi, että....

1. Ohjelma kuvataan Kleinfeldin kuulussa morsiuspukuliikkeessä, joka sijaitsee New Yorkissa. Kaikki, mikä pitää sisällään palasenkin New Yorkia, on katsomisen arvoista.

2. Morsiot ovat välillä aivan ihastuttavia sekopäitä. Ei mitään bridezilla-osastoa, vaan sellaisia sekopäitä, jotka tuhlaavat 24 000 dollaria hääpukuun, ostavat niitä kolme tai haluavat kaiken, hääpuvunkin, olevan pinkkiä. Ja ovat silti yleensä aika ihastuttavia.

3. Morsioiden sukulaisista niitä ihastuttavia sekopäitä vasta löytyykin! Miksen jaksa uskoa, että minun perheestäni tai ystäväpiiristäni löytyisi ketään, joka haluaisi tulla hääpukuni sovitukseen vain siksi, että saisi laukoa julmuuksia ulkonäöstäni, toiveistani ja maustani? Vihata kaikkea ja pukea minut huvikseen ällötyksiin, jotta saisi naurut? (Itse asiassa, viimeisin kuulostaa kyllä hauskalta.)

4. Kleinfeldin henkilökunta on vailla vertaansa. Yhtäällä meillä on Keasha, jonka otsis roikkuu välillä nenällä asti, toisaalla meillä on Camille, jonka kulmakarvat ja huulirajaukset on tatuoitu samalla värillä, ja lopulta meillä on osastollinen ompelijattaria, jotka ovat kaikki tylyjä, helmiä ja kreikkalaisia.

5. Kleinfeld on kallis huippuliike, mutta kaikki sen myyjät puhuvat kuin pahimmatkin newjerseyläiset amerikanitalialaiset juntit. 

+1. Ohjelmassa itketään paljon. Itku on aina hyvän realityohjelman tunnusmerkki. Jopa vaatimus.

(Ykkönen on edelleen kuitenkin Pikakurssi kodinostoon!)

Tiia RantanenComment