5 + 1 kysymystä, jotka Oscar-gaala minussa herättää

Jasshhoo. Tämä keväthän onkin hyvää aikaa olla täällä New Yorkissa, kun pääsee katsomaan töllöstä Super Bowlit ja palkintogaalat poikineen ihan ihmisten aikaan illalla. Ei tarvitse kukkua yömyöhään tai herätä kesken torkkujen.

Eilen siis jaettiin (ja jaetaan vielä tälläkin hetkellä) Oscar-pystejä, arvosteltiin kolttuja ja kohistiin juontojen vitseistä. (Oma suosikkihetkeni oli Shirley Basseyn Goldfinger-veto. Uh!)

Minussa Oscar-gaala herätti lähinnä kysymyksiä siitä, että

1. Miten epäluonnollisen ja ihmeellisen ja down-right OUDON näköinen Renee Zellweger on? Oikeasti. Mitä sillä on naamassa siinä silmien ja kulmakarvojen kohdalla? En tunnista.

2. Miten punainen ja turvonnut voi William Shatner olla (ja puhua kuin Remontti-Reiska sillä hidastetulla videolla)? Tukkeutuneet verisuonet näkee jo naamasta. Pahaa tekee.

3. Miten upean poliittisesti epäkorrektia läppää juontaja voikaan suustaan päästää ja miten kliseisen kauhistunutta amerikkalaisyleisö voikaan sen johdosta olla?

4. Miten Jack Nicholson on näyttänyt ihan samalta abyyt viimeiset 80 vuotta (ja miksi sillä on aina aurinkolasit sisällä)?

5. Miten voinkaan rakastaa Joseph Gordon-Levittiä ja Jennifer Anistonia näin paljon?

+1. Mitä ihmettä ne tyypit tekevät siellä juhlapaikassa mainostaukojen aikaan? Mainoksia tulee nimittäin PALJON. PAL-JON. Ymmärsittekö? P-A-L-J-O-N. Paljon.

Plus tietenkin paljon kumman kaa -skenaariokysymyksiä.

Pahoittelut muuten telkkarikuvista. Mulle taisi nousta shown aikana (ansiosta) kuume eikä kunnollisten kuvien metsästys oikein napostellut.

Tiia RantanenComment