5 + 1 "järkevää" amerikkalaista realityohjelmaa

Amerikkalainen televisio tarjoaa monenlaista viihdettä. Esimerkiksi nämä viisi (+1) seuraavaa ohjelmaa, jotka ovat typeryydessään joko loistavia tai ..no, typeriä.

1. Splash. Ensin julkimot pantiin tanssimaan, sitten samaan illallispöytään, sitten Donald Trumpin läksytettäviksi. Nyt ne pannaan sukeltelemaan. Splash on realityohjelma, jossa julkimoista koulutetaan uimahyppääjiä muutamassa viikossa. Osallistujiin kuuluu tietenkin sopivasti useampi bikinibeibe. Kuva: abc.com.

2. L.A. Shrinks. Terapeutit juttelevat potilaidensa kanssa, perheensä kanssa, kavereidensa kanssa, itsekseen. Kukaan ei edes muista, että on olemassa sellainen asia kuin doctor-patient confidentiality, jos on mahdollisuus päästä televisioon. Minä en ainakaan haluaisi tietää, että nuppitohtorillani on intimiteettiongelmia partnerinsa kanssa tai traumaattinen isäsuhde, josta ei pääse yli.

3. Pregnant in Heels. Okei, tällä ohjelmalla on lähinnä tyhmä nimi. Kyllä tyyliohjelma raskaana oleville naisille saattaa olla ihan järkeväkin. Mietin vaan, hankkiutuuko juontaja paksuksi jokaista uutta seasonia varten?

4. 19 Kids and Counting: Duggars do Asia. Tämä... Tai siis.. Katsokaas, kun... No... Äh. Minulla ei ole tähän sanoja. Katsokaa Googlesta.

5. Thintervention with Jackie Warner. Jee! Koska maailma tarvitsee lisää shokeeraavia laihdutusohjelmia. Oikeasti en osaa päättää, onko sana thintervention minusta täysin passée vai valtaisan nerokas.

+1. Fashion Jewelry with Anne, Rock-Hard Abs with Jessica, Never Cook Again with Tom ja niin edelleen. Ostos-tv on Amerikassa ohjelmatiedoissa. Siis puolen tunnin mainos, joka katkotaan mainostauoilla. Perfect!

Tiia RantanenComment