5 + 1 ikoniset ysäripariskunnat

Lilyn toimitus kirjoitti pari päivää sitten ihanan jutun Kate Mossista ja Johnny Deppistä. Ennenkuin pääsin edes jutun loppuun, päässäni kumisi jo ajatus muista ikonisista ysäripariskunnista. Toimitus lähes tuhosi ajatukseni mainitessaan juttunsa lopussa Bradin ja Gwynethin sekä Winonan ja Johnnyn.

Huoli pois, sillä ysäripariskuntiahan riittää! Vähintään yhteen 5 + 1 -listaan! Olen lisäksi antanut näillä pareille lempinimet, joita he eivät vielä 90-luvulla saaneet, mutta jotka heille annettaisiin tänä päivänä.

1. Kurt Cobain + Courtney LoveeliKurtney: Joo, tiedän. Tämä on liian helppo. Kliseinen. Mutta onhan heidän nyt oltava tällä listalla! Nämä kaksi olisivat esiintyneet elämästään kertovassa realitysarjassa, jos sellaisia olisi silloin tehty. Lähimenneisyydessä MTV:llä pyörinyt Behind the Music -dokkari sai minut rakastumaan tähän älyttömään kaksikkoon taas ihan uudelleen.

2. Brad Pitt + Jennifer AnistoneliBrannifer: Gwyneth on ihana, mutta Bradin ainoa oikea kumppani oli, on ja tulee olemaan Jennifer Aniston. Nämä kaksi ovat tosielämän Ross & Rachel: meant to be.

3. Renny Harlin + Geena DaviseliGenny?vaiReena?: Vähän Suomiosastoa väliin. Geenan piti olla Suomen menolippu maailmankartalle ja suuren kansan tietoisuuteen, mutta toisin kävi. Se oli ihanaa (ja myrskyisää) ja niiiiiiin ysäriä, niin kauan kuin sitä kesti.

4. Reese Witherspoon + Ryan Phillippe eliPhilipperspoon: Meinasin kuolla, kun kuulin että hottiakin hotimpi Ryan Phillippe seurustelee ihanan Reesen (ja hänen lusikkansa) kanssa (ehhehe, tajusitteko?). Nyt en muuten enää ymmärrä, mitä näin koko jätkässä, mutta olihan noita muitakin. Esim Ethan Hawke. Anyways, Julmia aikeita oli aikansa nerokkain elokuva ja sitten nämä elokuvan tähtöset löivät vielä hynttyyt yhteen! En kestä. Liiiiiian ihanaa.

5. Ethan Hawke + Uma Thurmaneli Umawke: Tämä pariskunta oli vähän mitäänsanomattomampi, mutta kenties juuri siksi luottoa suhteen kestoon löytyi. Oli lapsia ja kaikkea. Ei kuitenkaan kestänyt. Listalla tämä on lähinnä siksi, että Umawke on niin hassu sana.

+1: Angela Chase + Jordan Catalano (sarjasta My So-Called Life) eli Catalangela: Tämä pariskunta on fiktiivinen, mutta heitä ysärimmäksi ei voi paljoa mennä. Liian isot ruutupaidat ja kasvoilla rasvaisina roikkuvat tukat ovat täydelliset. Ja Jordan Catalano - oliko mitään ihanampaa?

Muista myös: Henry Saari ja Marika Saukkonen eli Henrika, Justin Timberlake ja Britney Spears eli Britnerlake sekä kaikki Beverly Hills- ja Melrose Place -pariskunnat.

Tiia RantanenComment