5 + 1 esinettä, joita et tiennyt tarvitsevasi

Löysin Lönnrotinkadun kierrätyskeskuksesta toissapäivänä tavaran, joka räjäytti tajuntani tarpeettomuudellaan, mutta jonka tunsin valtavaa tarvetta ostaa. Tulin sitten sen vanavedessä ajatelleeksi muita random tavaroita, mitä kodistani löytyy, ja joita ilman en enää tulisi toimeen: 

+1 eli mistä kaikki alkoi: nahkainen suojakotelo kengänpohjallisille. Koska, siis kamoon, missä muualla pohjallisia oikein voisi pitää? En tajua.

1. Omalla nimellä varustettu kuksa. Muistoksi Lapin reissusta ja uskottavaksi jatkojallujen ryystämisvälineeksi.

2. Pillikotelo, joka sisältää iloisen värikkäitä pillejä enemmän kuin yhden ihmisen elinaikana ehtii käyttää (minullahan on näitä muuten kaksi). Koska kun kerran opettelet juomaan kaiken (esim. jatkojallut nimikkokuksasta) pillillä, et enää pysty olemaan ilman. And that's okay.

3. Saksalainen, 40-lukulainen keksinpursottajavehjes (josta puuttuu elintärkeitä osia). Koska mit dieser Backpresse macht das Backen Freude!

4. Pikku Kakkos -jääkaappimagneettisetti. Koska magneetit nyt vaan ovat järkeviä, Pikku Kakkonen hyvä ohjelma, ja koska entinen kämppis jätti ne tyhmänä muuttokuormastaan eikä koskaan saa niitä takaisin (cue evil laughter). 

5. Hologrammisusikuoret (vai susihologrammikuoret?) kännykkään. Koska ne ovat yksinkertaisesti MAHTAVAT ja tekevät minut onnelliseksi (kiitos Masa, en osaisi enää elää ilman näitä).

Tiia RantanenComment